Koop tickets

Kiwanis Zottegem Egmont organiseert haar de 29ste Klassiek Concert en brengt traditiegetrouw een programma van uitstekende kwaliteit.
In dit Egmontjaar brengen we een passend heroïsch concert met name:
- Egmont Ouverture van Ludwig van Beethoven
- Tsjaikovski’s Cello Concert
- Beethoven’s machtige 3de Symfonie (Eroïca)

Het optreden van de Wit-Rus Yvan Karizna, laureaat Cello van de wereldvermaarde Koningin Elisabethwedstrijd 2017, maakt deze editie bijzonder. Van eigen bodem begroeten we terug het orkest Prima La Musica, o.l.v. Dirk Vermeulen.

Na het muzikaal gedeelte wordt een uitgebreide receptie aangeboden aan alle aanwezigen in de BMW Garage Meerschman, Ter Kameren 2, te Zottegem

De opbrengst gaat integraal naar onze sociale werken.