Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

2012-11-18
Kiwanis Zottegem Egmont bestaat 25 jaar in 2012-2013. Dat wordt in stijl gevierd, o.a. met een Academische zitting in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont op zondag 18 november 2012.
Een boeiende zitting met tal van gastsprekers rond onderwerpen als Kiwanis in Zottegem, Kiwanis wereldwijd en het internationale Eliminate project. We hadden ook het genoegen om Dr. Eliane Lagasse (+) te mogen verwelkomen als gastspreker over MNT, de ziekte die we met onze Blue Bag Day en het Eliminate project willen uitroeien.
De muzikale intermezzo's van Jan en Sari Lust en van Hanne Dauwe werden zeer gesmaakt, evenals de verzorgde receptie achteraf in het stadhuis.

Verkeersveiligheid: Kiw...

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers