30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

2012-11-18
Kiwanis Zottegem Egmont bestaat 25 jaar in 2012-2013. Dat wordt in stijl gevierd, o.a. met een Academische zitting in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont op zondag 18 november 2012.
Een boeiende zitting met tal van gastsprekers rond onderwerpen als Kiwanis in Zottegem, Kiwanis wereldwijd en het internationale Eliminate project. We hadden ook het genoegen om Dr. Eliane Lagasse (+) te mogen verwelkomen als gastspreker over MNT, de ziekte die we met onze Blue Bag Day en het Eliminate project willen uitroeien.
De muzikale intermezzo's van Jan en Sari Lust en van Hanne Dauwe werden zeer gesmaakt, evenals de verzorgde receptie achteraf in het stadhuis.

Schenkingen