30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

2015-04-25
De vijfde editie van onze Blue Bag Day is zonder twijfel de meest succesvolle ooit! De inwoners van Brakel, Lierde en Zottegem hebben weer zeer gul hun oude kleding geschonken. Hiermee kunnen we verder het wereldwijde ELIMINATE project van Unicef en Kiwanis International steunen.
Onze hartelijke dank aan iedereen die hiervoor zijn steentje bijdroeg.
Voor de leden en sympathiserende medewerkers aan de Blue Bag Day is dit telkens een hartverwarmende belevenis. De inzet is niet te onderschatten: zoveel ton kleding verzamelen doe je niet zomaar. En dat beetje spierpijn de volgende dag neem je er met plezier bij.

Luxury Night 13 mei 2017

Verkeersveiligheid: Kiw...

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers