Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

2015-04-25
De vijfde editie van onze Blue Bag Day is zonder twijfel de meest succesvolle ooit! De inwoners van Brakel, Lierde en Zottegem hebben weer zeer gul hun oude kleding geschonken. Hiermee kunnen we verder het wereldwijde ELIMINATE project van Unicef en Kiwanis International steunen.
Onze hartelijke dank aan iedereen die hiervoor zijn steentje bijdroeg.
Voor de leden en sympathiserende medewerkers aan de Blue Bag Day is dit telkens een hartverwarmende belevenis. De inzet is niet te onderschatten: zoveel ton kleding verzamelen doe je niet zomaar. En dat beetje spierpijn de volgende dag neem je er met plezier bij.

Verkeersveiligheid: Kiw...

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers

Schenkingen