Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

Blue Bag Day

2014-06-09
Eerste zaterdag na de paasvakantie = Blue Bag Day!
Dus ook weer op 26 april 2014. Die dag hield Kiwanis Zottegem-Egmont opnieuw een massale kledij-inzameling in Zottegem, Lierde en Brakel.
De opbrengst van de inzamelactie gaat integraal naar het wereldwijde ELIMINATE project van Kiwanis en Unicef. Het doel van ELIMINATE is om Maternale en Neonatale Tetanus (MNT) uit te roeien, een bijzonder pijnlijke en dodelijke ziekte dagelijks 160 slachtoffers maakt.

Dankzij de gulheid van alle inwoners van onze gemeenten kunnen mogen we opnieuw een aanzienlijke bijdrage leveren aan ELIMINATE.

Luxury Night 13 mei 2017

Schenkingen