Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

2015-01-11
Op 11 januari 2015 organiseerde onze club haar traditionele nieuwjaarsreceptie. Hierop worden ook delegaties uitgenodigd van de verschillende lokale en internationale sociale projecten die wij steunen met de opbrengst van onze activiteiten.
U vindt hier enkele sfeerbeelden.

Klassiek concert 2017

Verkeersveiligheid: Kiw...

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers