Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

2013-11-01
De langst lopende traditie in Kiwanis Zottegem Egmont is de jaarlijkse organisatie van het klassiek concert. Op een vrijdagavond, ergens half oktober, loopt de dekenale kerk van Zottegem vol met liefhebbers van klassieke muziek. Velen komen van heinde en verre naar ons concert dat intussen een stevige reputatie opgebouwd heeft qua kwaliteit in de keuze van de stukken en in de uitvoering.
De receptie achteraf is ook een belangrijk onderdeel van de succesformule.
In deze galerij enkele beelden van voorbije edities. We verwelkomen u van harte op onze volgende editie op 10 oktober 2014.

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie