30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

2013-11-01
De langst lopende traditie in Kiwanis Zottegem Egmont is de jaarlijkse organisatie van het klassiek concert. Op een vrijdagavond, ergens half oktober, loopt de dekenale kerk van Zottegem vol met liefhebbers van klassieke muziek. Velen komen van heinde en verre naar ons concert dat intussen een stevige reputatie opgebouwd heeft qua kwaliteit in de keuze van de stukken en in de uitvoering.
De receptie achteraf is ook een belangrijk onderdeel van de succesformule.
In deze galerij enkele beelden van voorbije edities. We verwelkomen u van harte op onze volgende editie op 10 oktober 2014.

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Blue Bag Day