30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers

2015-10-08

Met de donkere herfst en winterdagen op komst vindt Kiwanis het een ideaal moment om met een nieuw en ook langere termijn project van start te gaan: “zien, maar vooral gezien worden” is voor de zwakke weggebruikers een belangrijk credo.

Kiwanis Zottegem zet het aspect “gezien worden” extra in de verf en schenkt performante en handige staafreflectoren aan de leerlingen van de eerste graad van het OLV College, Campus Centrum, Grotenberge en Bevegem. In totaal zijn dat zo’n 550 kinderen. Elke leerling krijgt 2 zakjes met daarin 12 spaakreflectoren. De gekozen reflectoren zijn overdag nauwelijks zichtbaar maar reflecteren heel sterk in het donker.

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Luxury Night 13 mei 2017