Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Wijndegustatie weekend '20 Schenking van 2000 mondmaskers aan lokale zorgverstrekkers BELANGRIJK BERICHT BLUE BAG DAY '20

Wijndegustatie weekend '20

Hartelijk dank aan wie aanwezig was op ons wijnevent van 7 en 8 maart jl. We blikken terug op een fantastisch weekend met een verkoop die alle records verpulverde.  Dank zij jouw bezoek en sympathie kan onze vereniging opnieuw de nodige sociale doelen steunen ter bevordering van het welzijn van kinderen die het wat minder breed of moeilijker hebben. Nagenieten ahv fotos kan onder de rubriek 'media'.

Schenking van 2000 mondmaskers aan lokale zorgverstrekkers

Door het nijpend en urgente tekort aan mondmaskers wereldwijd is onze Voorzitter en Sociale Commissie meteen in actie geschoten. Wij konden rekenen op de gulle steun van de firma Cortina en haar schoenenmerk SAFETY JOGGER die 200.000 mondmaskers kon aankopen en die het nu volledig kosteloos ter beschikking stelt. Kiwanis Zottegem heeft zo de hand kunnen leggen op 2000 chirurgische mondmaskers en werden reeds verdeeld aan Woonzorgcentrum Egmont en lokale thuisverplegers en dit via onder andere Sophie Thijs van Thuisverpleging Z OVl.

BELANGRIJK BERICHT BLUE BAG DAY '20

De 10e editie van de Blue Bag Day van Kiwanis Zottegem-Egmont, gepland op 25 april 2020, wordt naar aanleiding van het coronavirus uitgesteld naar een latere datum.  Wellicht zal de ophaling in juni gebeuren, de exacte datum wordt bekendgemaakt van zodra de omstandigheden dat toelaten.  Wie niet kan wachten en een grote lading kleding kwijt wil kan Kiwanis Zottegem-Egmont contacteren via e-mail op kledij@kiwanis-zottegem.be .
26e Klassiek Concert: Fete a la Française

26e Klassiek Concert: Fete a la Française

Op 9 oktober mochten wij u weer verwelkomen op ons jaarlijkse klassiek concert in de Dekenale kerk van Zottegem. Opnieuw met een uniek programma en uitstekende muzikanten. "Fete a la Francaise" werd speciaal voor deze gelegenheid samengesteld door Kiwanis Zottegem en Prima La Musica. Onder leiding van Jo Vercruysse speelde het orkest stukken van Rameau, Mozart, Debussy en Ibert. Solisten Anneleen Lenaerts (Wiener Philharmoniker - harp) en Juliette Bausor (fluit) zorgden voor fantastische hoogtepunten dankzij hun perfecte uitvoeringen.
Smaakt naar meer...
Gepost op 14.10.2015 door Kiwanis Zottegem-Egmont

Klassiek Concert 2016

Klassiek Concert 2016

Volta Summercamp

Volta Summercamp

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Wijndegustatie weekend '19

Wijndegustatie weekend '19

Schenkingen

Schenkingen