Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 
Blue Bag Day: geen brochure of blauwe zak ontvangen?

Blue Bag Day: geen brochure of blauwe zak ontvangen?

Jammer genoeg verloopt de verdeling van onze brochure en blauwe zakken niet altijd vlekkeloos. Wie er geen ontving kan dit melden op info@kiwanis-zottegem.be.
Maar de zak hoeft niet blauw te zijn, alle kleuren zijn welkom!
Gepost op 12.04.2016 door Kiwanis Zottegem-Egmont

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Blue Bag Day 2015

Blue Bag Day 2015

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Klassiek Concert 2016

Klassiek Concert 2016