Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
Kiwanis Zottegem steunt Project 4414

Kiwanis Zottegem steunt Project 4414

Project 4414 is een beeldbepalend tegeltableau n.a.v. de zeventigste verjaardag van de bevrijding van Zottegem.

Het werk is een realisatie van Hanne Lamon (fotografie) en Linda Weyn en Sarah Deschepper (keramiek), leerkrachten aan de Stedelijke Academie Beeldende Kunst. De realisatie gebeurde in opdracht van de SHM Denderstreek en werd mede mogelijk gemaakt door de inbreng van de stad Zottegem en Kiwanis Zottegem.
Het tableau bevindt zich op de hoek van de Ledebergstraat en de Meire in Zottegem.

Kiwanis Zottegem steunt dit project omwille van de positieve boodschap die het uitdraagt naar de hele Zottegemse bevolking, en in het bijzonder naar de jeugd. Ook de locatie is bijzonder: op deze plek vonden in WO II zware gevechten plaats. Het is dan ook de beste plek voor bewustmaking over de gruwel van oorlog en een positieve blik op de toekomst.

Het tableau wordt ingehuldigd op 4 september. Meer informatie hierover in andere nieuwsitems.


Gepost op 27.07.2015 door Kiwanis Zottegem-Egmont

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'

Wijndegustatie weekend '19

Wijndegustatie weekend '19

Blue Bag Day 2015

Blue Bag Day 2015

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Luxury Night 13 mei 2017

Luxury Night 13 mei 2017