Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
BELANGRIJK BERICHT BLUE BAG DAY '20 Wijndegustatie weekend '20 Schenking van 2000 mondmaskers aan lokale zorgverstrekkers

BELANGRIJK BERICHT BLUE BAG DAY '20

De 10e editie van de Blue Bag Day van Kiwanis Zottegem-Egmont, gepland op 25 april 2020, wordt naar aanleiding van het coronavirus uitgesteld naar een latere datum.  Wellicht zal de ophaling in juni gebeuren, de exacte datum wordt bekendgemaakt van zodra de omstandigheden dat toelaten.  Wie niet kan wachten en een grote lading kleding kwijt wil kan Kiwanis Zottegem-Egmont contacteren via e-mail op kledij@kiwanis-zottegem.be .

Wijndegustatie weekend '20

Hartelijk dank aan wie aanwezig was op ons wijnevent van 7 en 8 maart jl. We blikken terug op een fantastisch weekend met een verkoop die alle records verpulverde.  Dank zij jouw bezoek en sympathie kan onze vereniging opnieuw de nodige sociale doelen steunen ter bevordering van het welzijn van kinderen die het wat minder breed of moeilijker hebben. Nagenieten ahv fotos kan onder de rubriek 'media'.

Schenking van 2000 mondmaskers aan lokale zorgverstrekkers

Door het nijpend en urgente tekort aan mondmaskers wereldwijd is onze Voorzitter en Sociale Commissie meteen in actie geschoten. Wij konden rekenen op de gulle steun van de firma Cortina en haar schoenenmerk SAFETY JOGGER die 200.000 mondmaskers kon aankopen en die het nu volledig kosteloos ter beschikking stelt. Kiwanis Zottegem heeft zo de hand kunnen leggen op 2000 chirurgische mondmaskers en werden reeds verdeeld aan Woonzorgcentrum Egmont en lokale thuisverplegers en dit via onder andere Sophie Thijs van Thuisverpleging Z OVl.
Kiwanis Zottegem steunt Project 4414

Kiwanis Zottegem steunt Project 4414

Project 4414 is een beeldbepalend tegeltableau n.a.v. de zeventigste verjaardag van de bevrijding van Zottegem.

Het werk is een realisatie van Hanne Lamon (fotografie) en Linda Weyn en Sarah Deschepper (keramiek), leerkrachten aan de Stedelijke Academie Beeldende Kunst. De realisatie gebeurde in opdracht van de SHM Denderstreek en werd mede mogelijk gemaakt door de inbreng van de stad Zottegem en Kiwanis Zottegem.
Het tableau bevindt zich op de hoek van de Ledebergstraat en de Meire in Zottegem.

Kiwanis Zottegem steunt dit project omwille van de positieve boodschap die het uitdraagt naar de hele Zottegemse bevolking, en in het bijzonder naar de jeugd. Ook de locatie is bijzonder: op deze plek vonden in WO II zware gevechten plaats. Het is dan ook de beste plek voor bewustmaking over de gruwel van oorlog en een positieve blik op de toekomst.

Het tableau wordt ingehuldigd op 4 september. Meer informatie hierover in andere nieuwsitems.


Gepost op 27.07.2015 door Kiwanis Zottegem-Egmont

Klassiek concert 2017

Klassiek concert 2017

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"

Blue Bag Day

Blue Bag Day

Wijndegustatie weekend '19

Wijndegustatie weekend '19