Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Wijndegustatie weekend '20 Schenking van 2000 mondmaskers aan lokale zorgverstrekkers BELANGRIJK BERICHT BLUE BAG DAY '20

Wijndegustatie weekend '20

Hartelijk dank aan wie aanwezig was op ons wijnevent van 7 en 8 maart jl. We blikken terug op een fantastisch weekend met een verkoop die alle records verpulverde.  Dank zij jouw bezoek en sympathie kan onze vereniging opnieuw de nodige sociale doelen steunen ter bevordering van het welzijn van kinderen die het wat minder breed of moeilijker hebben. Nagenieten ahv fotos kan onder de rubriek 'media'.

Schenking van 2000 mondmaskers aan lokale zorgverstrekkers

Door het nijpend en urgente tekort aan mondmaskers wereldwijd is onze Voorzitter en Sociale Commissie meteen in actie geschoten. Wij konden rekenen op de gulle steun van de firma Cortina en haar schoenenmerk SAFETY JOGGER die 200.000 mondmaskers kon aankopen en die het nu volledig kosteloos ter beschikking stelt. Kiwanis Zottegem heeft zo de hand kunnen leggen op 2000 chirurgische mondmaskers en werden reeds verdeeld aan Woonzorgcentrum Egmont en lokale thuisverplegers en dit via onder andere Sophie Thijs van Thuisverpleging Z OVl.

BELANGRIJK BERICHT BLUE BAG DAY '20

De 10e editie van de Blue Bag Day van Kiwanis Zottegem-Egmont, gepland op 25 april 2020, wordt naar aanleiding van het coronavirus uitgesteld naar een latere datum.  Wellicht zal de ophaling in juni gebeuren, de exacte datum wordt bekendgemaakt van zodra de omstandigheden dat toelaten.  Wie niet kan wachten en een grote lading kleding kwijt wil kan Kiwanis Zottegem-Egmont contacteren via e-mail op kledij@kiwanis-zottegem.be .
Kliniek Magiek

Kliniek Magiek

Kliniek Magiek is een multidisciplinair circusproject voor en door de leerlingen van de ziekenhuisschool van UZ Gent.
De ziekenhuisschool is verbonden aan het kinderrevalidatiecentrum UZ Gent. Hier volgen de kinderen les die voor lange tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. De school is een belangrijke schakel in het revalidatieproces van de jonge patiëntjes.
De kinderen hebben dankzij de steun van onze Kiwanis club de afgelopen maanden hard gewerkt / gerevalideerd via dit circusproject. Het eindresultaat is waarlijk mooi: een echte voorstelling in de Handelsbeurs Gent op 1 juni 2016 om 18u: ‘KLINIEK MAGIEK’
Iedereen van harte welkom. Kom je onze kinderen ook aanmoedigen en bewonderen?
Gepost op 22.05.2016 door Kiwanis Zottegem-Egmont

Klassiek concert 2017

Klassiek concert 2017

Klassiek Concert 2016

Klassiek Concert 2016

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'