Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
Kliniek Magiek

Kliniek Magiek

Kliniek Magiek is een multidisciplinair circusproject voor en door de leerlingen van de ziekenhuisschool van UZ Gent.
De ziekenhuisschool is verbonden aan het kinderrevalidatiecentrum UZ Gent. Hier volgen de kinderen les die voor lange tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. De school is een belangrijke schakel in het revalidatieproces van de jonge patiëntjes.
De kinderen hebben dankzij de steun van onze Kiwanis club de afgelopen maanden hard gewerkt / gerevalideerd via dit circusproject. Het eindresultaat is waarlijk mooi: een echte voorstelling in de Handelsbeurs Gent op 1 juni 2016 om 18u: ‘KLINIEK MAGIEK’
Iedereen van harte welkom. Kom je onze kinderen ook aanmoedigen en bewonderen?
Gepost op 22.05.2016 door Kiwanis Zottegem-Egmont

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'

Blue Bag Day 2015

Blue Bag Day 2015

Blue Bag Day

Blue Bag Day

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Kiwanis nieuwjaarsreceptie