Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

Een keuken voor Patrasche VZW

Patrasche VZW zet dieren in bij intensieve begeleidingen voor die jongeren die het meest kwetsbaar zijn in onze samenleving. In een bijzondere hulpverleningscontext, in de vorm van een natuurdomein dicht bij de stad Gent, helpen mensen en dieren in nood elkaar weer op weg naar een nieuwe plaats in de samenleving.

Op het domein waar Patrasche huist was tot voor kort geen elektriciteit, geen comfort, enkel een yurt ( Mongoolse tent ) en oude bunkers. De oude sanitaire blok op het domein wordt stilaan aangepakt om dienst te gaan doen als multifunctionele ontmoetingsruimte voor de jongeren. Het gebouwtje was vervallen en uitgeleefd en stond vele jaren leeg. Afgelopen zomer werd aansluiting gemaakt voor water en elektriciteit. In de loop van de komende weken worden nieuwe ramen en deuren geplaatst. Daarna kunnen we aan de inrichting van de ruimte beginnen.

Gezien de keuken in een dergelijke ruimte de centrale ontmoetingsplaats is, willen we hier de nodige zorg en aandacht aan besteden.

Dank zij Uw steun kunnen we de jongeren voortaan ontvangen in een gezellige keuken. Dit geeft onze werking meer ruimte en het comfort van een degelijke ontvangst.

Klassiek concert 2017

Luxury Night 13 mei 2017