Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
DANKJEWEL actie 2021

DANKJEWEL actie 2021

Een keuken voor Patrasche VZW

Een keuken voor Patrasche VZW

Patrasche VZW zet dieren in bij intensieve begeleidingen voor die jongeren die het meest kwetsbaar zijn in onze samenleving. In een bijzondere hulpverleningscontext, in de vorm van een natuurdomein dicht bij de stad Gent, helpen mensen en dieren in nood elkaar weer op weg naar een nieuwe plaats in de samenleving. 

Op het domein waar Patrasche huist was tot voor kort geen elektriciteit, geen comfort, enkel een yurt ( Mongoolse tent ) en oude bunkers. De oude sanitaire blok op het domein wordt stilaan aangepakt om dienst te gaan doen als multifunctionele ontmoetingsruimte voor de jongeren. Het gebouwtje was vervallen en uitgeleefd en stond vele jaren leeg. Afgelopen zomer werd aansluiting gemaakt voor water en elektriciteit. In de loop van de komende weken worden nieuwe ramen en deuren geplaatst. Daarna kunnen we aan de inrichting van de ruimte beginnen.

Gezien de keuken in een dergelijke ruimte de centrale ontmoetingsplaats is, willen we hier de nodige zorg en aandacht aan besteden.

Dank zij Uw steun kunnen we de jongeren voortaan ontvangen in een gezellige keuken. Dit geeft onze werking meer ruimte en het comfort van een degelijke ontvangst.

Verkeersveiligheid: Kiw...

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'

Blue Bag Day

Blue Bag Day