Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 
Een keuken voor Patrasche VZW

Een keuken voor Patrasche VZW

Patrasche VZW zet dieren in bij intensieve begeleidingen voor die jongeren die het meest kwetsbaar zijn in onze samenleving. In een bijzondere hulpverleningscontext, in de vorm van een natuurdomein dicht bij de stad Gent, helpen mensen en dieren in nood elkaar weer op weg naar een nieuwe plaats in de samenleving. 

Op het domein waar Patrasche huist was tot voor kort geen elektriciteit, geen comfort, enkel een yurt ( Mongoolse tent ) en oude bunkers. De oude sanitaire blok op het domein wordt stilaan aangepakt om dienst te gaan doen als multifunctionele ontmoetingsruimte voor de jongeren. Het gebouwtje was vervallen en uitgeleefd en stond vele jaren leeg. Afgelopen zomer werd aansluiting gemaakt voor water en elektriciteit. In de loop van de komende weken worden nieuwe ramen en deuren geplaatst. Daarna kunnen we aan de inrichting van de ruimte beginnen.

Gezien de keuken in een dergelijke ruimte de centrale ontmoetingsplaats is, willen we hier de nodige zorg en aandacht aan besteden.

Dank zij Uw steun kunnen we de jongeren voortaan ontvangen in een gezellige keuken. Dit geeft onze werking meer ruimte en het comfort van een degelijke ontvangst.

Luxury Night 13 mei 2017

Luxury Night 13 mei 2017

Klassiek Concert 2013

Klassiek Concert 2013

Academische Zitting

Academische Zitting

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'

Volta Summercamp

Volta Summercamp