Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Blue Bag Day 'op afroep' Wijndegustatie weekend '20

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.

Wijndegustatie weekend '20

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.
eReaders voor scholen

eReaders voor scholen

Sedert 2007 reeds stelde Kiwanis Club Zottegem Egmont aan de Zottegemse scholen een uitgebreid en gevarieerd boekenpakket ter beschikking.
Kiwanis Egmont vraagt daarbij aan de diverse schooldirecties om dit pakket uit onze naam te willen schenken aan hun laatstejaars Middelbaar onderwijs student(en) die zich doorheen hun schoolcarrière heel bijzonder hebben ingezet en wel op die vlakken welke bijdragen tot het bereiken van de Kiwanis missie “Serving the children of the world”.
Vanaf 2016 hebben we in onze schenking 2 belangrijke aanpassingen doorgevoerd, enerzijds hebben wij sinds 2016 ook de Brakelse schooldirecties in onze actie mee betrokken, anderzijds pogen wij mee te gaan met onze tijd en hebben wij het boekenpakket van destijds vervangen door de schenking van één Tolino eReader per school.

Schenkingen

Schenkingen

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Blue Bag Day

Blue Bag Day

Academische Zitting

Academische Zitting

Verkeersveiligheid: Kiw...

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers