Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
eReaders voor scholen

eReaders voor scholen

Sedert 2007 reeds stelde Kiwanis Club Zottegem Egmont aan de Zottegemse scholen een uitgebreid en gevarieerd boekenpakket ter beschikking.
Kiwanis Egmont vraagt daarbij aan de diverse schooldirecties om dit pakket uit onze naam te willen schenken aan hun laatstejaars Middelbaar onderwijs student(en) die zich doorheen hun schoolcarrière heel bijzonder hebben ingezet en wel op die vlakken welke bijdragen tot het bereiken van de Kiwanis missie “Serving the children of the world”.
Vanaf 2016 hebben we in onze schenking 2 belangrijke aanpassingen doorgevoerd, enerzijds hebben wij sinds 2016 ook de Brakelse schooldirecties in onze actie mee betrokken, anderzijds pogen wij mee te gaan met onze tijd en hebben wij het boekenpakket van destijds vervangen door de schenking van één Tolino eReader per school.

Wijndegustatie weekend '19

Wijndegustatie weekend '19

Blue Bag Day

Blue Bag Day

Klassiek Concert 2013

Klassiek Concert 2013

Volta Summercamp

Volta Summercamp

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'