DANKJEWEL actie 2021

eReaders voor scholen

Sedert 2007 reeds stelde Kiwanis Club Zottegem Egmont aan de Zottegemse scholen een uitgebreid en gevarieerd boekenpakket ter beschikking.
Kiwanis Egmont vraagt daarbij aan de diverse schooldirecties om dit pakket uit onze naam te willen schenken aan hun laatstejaars Middelbaar onderwijs student(en) die zich doorheen hun schoolcarrière heel bijzonder hebben ingezet en wel op die vlakken welke bijdragen tot het bereiken van de Kiwanis missie “Serving the children of the world”.
Vanaf 2016 hebben we in onze schenking 2 belangrijke aanpassingen doorgevoerd, enerzijds hebben wij sinds 2016 ook de Brakelse schooldirecties in onze actie mee betrokken, anderzijds pogen wij mee te gaan met onze tijd en hebben wij het boekenpakket van destijds vervangen door de schenking van één Tolino eReader per school.

Volta Summercamp