Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 
Fietsenstalling “De Rozengaard”

Fietsenstalling “De Rozengaard”

Steevliet vzw is een organisatie voor bijzondere jeugdzorg.  De afdeling Rozengaard is gelegen te Sint Maria Oudenhove. Wij organiseren hulpverlening gericht naar kinderen , jongeren en hun context die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Naast het bieden van contextbegeleiding wordt naargelang de noodzaak verblijf voor de kinderen en jongeren aangeboden. Afdeling Rozengaard begeleidt 11 jongeren in de leefgroep en 1 jongere via kamertraining.   Wij geloven in de krachten en de mogelijkheden van de jongeren hun context. We benaderen hen als volwaardige partners op een positieve en zorgzame wijze. Uitgaande van de hulpvraag trachten we via dialoog te komen tot een verbindend en haalbaar hulpverleningstraject.

Op onze campus  hadden wij geen echte ruimte om de fietsen die in gebruik zijn te stallen. Fietsen bleven dikwijls buiten staan en gaan vlug kapot. Het gebeurt ook dat er een fiets verdwijnt omdat die achteloos op ons terrein wordt geplaatst, … De begeleiders frustreren zich in dit probleem omdat ze niet goed de fietsen kunnen opvolgen en bewoners staan dikwijls voor voldongen feiten als ze ’s morgens naar school willen fietsen. Dankzij de steun van Kiwanis zijn deze problemen volledig van de baan. Wij hebben een mooie fietsberging kunnen plaatsen die alle fietsen van onze bewoners kan stallen.

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Schenkingen

Schenkingen

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"

Blue Bag Day

Blue Bag Day

Wijndegustatie weekend '19

Wijndegustatie weekend '19