Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Wijndegustatie weekend '20

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
Fietsenstalling “De Rozengaard”

Fietsenstalling “De Rozengaard”

Steevliet vzw is een organisatie voor bijzondere jeugdzorg.  De afdeling Rozengaard is gelegen te Sint Maria Oudenhove. Wij organiseren hulpverlening gericht naar kinderen , jongeren en hun context die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Naast het bieden van contextbegeleiding wordt naargelang de noodzaak verblijf voor de kinderen en jongeren aangeboden. Afdeling Rozengaard begeleidt 11 jongeren in de leefgroep en 1 jongere via kamertraining.   Wij geloven in de krachten en de mogelijkheden van de jongeren hun context. We benaderen hen als volwaardige partners op een positieve en zorgzame wijze. Uitgaande van de hulpvraag trachten we via dialoog te komen tot een verbindend en haalbaar hulpverleningstraject.

Op onze campus  hadden wij geen echte ruimte om de fietsen die in gebruik zijn te stallen. Fietsen bleven dikwijls buiten staan en gaan vlug kapot. Het gebeurt ook dat er een fiets verdwijnt omdat die achteloos op ons terrein wordt geplaatst, … De begeleiders frustreren zich in dit probleem omdat ze niet goed de fietsen kunnen opvolgen en bewoners staan dikwijls voor voldongen feiten als ze ’s morgens naar school willen fietsen. Dankzij de steun van Kiwanis zijn deze problemen volledig van de baan. Wij hebben een mooie fietsberging kunnen plaatsen die alle fietsen van onze bewoners kan stallen.

Blue Bag Day 2015

Blue Bag Day 2015

Luxury Night 13 mei 2017

Luxury Night 13 mei 2017

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Volta Summercamp

Volta Summercamp

Academische Zitting

Academische Zitting