Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
Fonds Gianni Eggermont

Fonds Gianni Eggermont

Gianni Eggermont werd in 1966 in Waregem geboren met een zeldzame aandoening aan de penis exstrofia vesicae. Op zijn achtendertigste maakte hij kennis met prof. dr. Piet Hoebeke, die hem opereerde en zo zijn leven veranderde. Uit dankbaarheid en om de vele kinderen te helpen die geboren worden met aandoeningen van de blaas en de genitalia te helpen, richtte Gianni Eggermont het fonds op.  Er zijn heel wat aangeboren afwijkingen van het mannelijk geslachtsorgaan waarvan de oorzaak en onderliggende pathofysiologie nog verder moeten worden onderzocht.
Het fonds stimuleert en ondersteunt wetenschappelijk onderzoek in de kinderurologie:

  • translationeel onderzoek, vanuit de klinische praktijk naar het labo, om de pathofysiologie van aangeboren afwijkingen van het mannelijke geslachtsorgaan beter te begrijpen.
  • de wetenschappelijke bevindingen over de pathofysiologie omzetten naar toepassingen voor de klinische praktijk om de zorg voor de patiënten te verbeteren. 

De oprichting van het Gianni Eggermont Fonds in januari 2019 betekende een belangrijke stap vooruit voor het onderzoek.

 

Klassiek concert 2017

Klassiek concert 2017

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Galabal 25 Jaar Kiwanis

Volta Summercamp

Volta Summercamp

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"

Blue Bag Day

Blue Bag Day