Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Wijndegustatie weekend '20

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
Gevulde boekentassen voor kansarme kinderen

Gevulde boekentassen voor kansarme kinderen

Sinds 2014 geven serviceclubs Kiwanis Egmont en Soroptimist ZO Vlaanderen in een gezamenlijk project de minstbedeelde kinderen van onze regio een blitzstart bij aanvang van het nieuwe schooljaar.

In samenwerking met VZW Lichtpunt en dankzij goede connecties bij bagageproducent Samsonite hebben beide serviceclubs diverse volledig gevulde boekentassen geschonken aan de kinderen van minderbedeelde ouders uit onze regio. Het was vzw Lichtpunt die instond voor de selectie van de gezinnen waar kinderen bij de aanvang van het nieuwe schooljaar een materieel steuntje in de rug konden gebruiken voornamelijk dan op vlak van de aanschaf van kwalitatief schoolmateriaal.

De beide serviceclubs hadden in overleg daarvoor een budget vrijgemaakt waarmee de vrijwilligers van vzw Lichtpunt vervolgens aan de slag zijn gegaan en concreet de geschonken boekentassen hebben gevuld met turnpantoffels, schrijfmateriaal, latten, mappen, schaar en passer, ja zelfs een brooddoos werd niet vergeten !

Dankzij de grote aankoop konden ook extra kortingen verkregen worden waardoor het beschikbaar gestelde budget optimaal besteed kon worden.

Er werden boekentassen gevuld voor zowel kleuters als kinderen van de 1ste, 2de, 3de graad en het 1ste jaar middelbaar; de reacties vanwege de kinderen waren ronduit fenomenaal te noemen !

Soroptimist ZO Vlaanderen, Kiwanis Egmont en vzw Lichtpunt zijn ervan overtuigd dat via een goede opleiding kinderen de kans krijgen om zich los te maken uit de armoedespiraal; Deze schenking zorgt ervoor dat de betrokken kinderen prima gemotiveerd met prima materiaal aan de schooljaar startlijn verschijnen en voor hen betekent dit een extra stimulans voor hun inzet tijdens het komende schooljaar.

Beide serviceclubs geloven dat zij op deze manier hun steentje bijdragen tot de uitbouw van een betere samenleving.

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Kiwanis nieuwjaarsreceptie

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie

Luxury Night 13 mei 2017

Luxury Night 13 mei 2017

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"

Klassiek concert 2017

Klassiek concert 2017