Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

2015-10-09
Op 9 oktober mochten wij u weer verwelkomen op ons jaarlijkse klassiek concert in de Dekenale kerk van Zottegem. Ook nu weer met een uniek programma en uitstekende muzikanten. "Fete a la Francaise" werd speciaal voor de gelegenheid samengesteld door Kiwanis Zottegem en Prima La Musica. Onder leiding van Jo Vercruysse speelde het orkest stukken van Rameau, Mozart, Debussy en Ibert. Solisten Anneleen Lenaerts (Wiener Philharmoniker - harp) en Juliette Bausor (fluit) zorgden voor fantastische hoogtepunten dankzij hun perfecte uitvoeringen.
Smaakt naar meer...

Luxury Night 13 mei 2017