9de Blue Bag Day BEDANKT VOOR UW STEUN! Filmvoorstelling GIRL

9de Blue Bag Day

Kiwanis Zottegem-Egmont organiseert haar 9e Blue Bag Day en steunt met de opbrengst het UGent Fonds Gianni Eggermont ter bevordering van onderzoek in de kinderurologie.
Begin april verspreidt Kiwanis Zottegem-Egmont opnieuw een blauwe zak met een infobrochure in de 26.500 brievenbussen van de inwoners van Zottegem, Brakel en Herzele. En op zaterdag 27 april 2019 is het weer zover: dan komen de leden voor de 9e keer de gebruikte en afgedankte kleding vanaf 8u30 aan huis ophalen.

BEDANKT VOOR UW STEUN!

Kiwanis Zottegem-Egmont wil u van harte bedanken voor uw aanwezigheid afgelopen weekend op hun wijnevent. We blikken terug op een zeer succesvolle editie met meer dan 300 bezoekers! Hou zeker onze Facebookpagina of website in de gaten. Daar zal u weldra de totale opbrengst van de kaarten- en wijnverkoop terugvinden, die wordt geschonken aan allerhande projecten ter bevordering van het welzijn van kinderen.

Filmvoorstelling GIRL

De film GIRL is geïnspireerd op het leven van het transgendermeisje Nora Monsecour. De ouders van Nora zullen aanwezig zijn op de voorstelling en de papa zal na de voorstelling van de film getuigenis geven van de ervaringen die zij hebben mee- en doorgemaakt.  Na de film wordt er een receptie aangeboden. Opbrengst ten voordele van VZW BERDACHE BELGIE: vereniging voor ouders met een gendervariant kind. De filmvoorstelling gaat door in O.C. DE LIER in LIERDE op 12 maart 2019 vanaf 19u15 - film start stipt om 20u00. Toegangsprijs 15€.

Over Kiwanis Zottegem-Egmont

Dank u voor uw sympathie en aanwezigheid op onze website!

Als Kiwanis Zottegem Egmont maken wij deel uit van de Internationale Kiwanis Serviceclub, die wereldwijd meer dan 320.000 leden telt. Wij vinden het namelijk onze plicht om een stuk terug te geven aan de maatschappij en ons in te zetten voor diegenen die het minder goed hebben, met in het bijzonder aandacht voor minderbedeelde kinderen lokaal en wereldwijd. Zo steunen wij reeds meerdere jaren lokale Zottegemse organisaties zoals Lichtpunt, Hartekamp, Mindervaliden, de Schoolgemeenschappen Zottegem en Brakel, en anderen. Iets verder weg van Zottegem, geven wij ook steun aan de Ziekenhuisschool UZ Gent die, met immer te beperkte middelen, onderwijs organiseert voor langdurig zieke kinderen – waaronder ook kinderen uit het Zottegemse.

Internationaal zijn wij actief o.a. in het Eliminate Project, dat er naar streeft om de “Maternale en Neonatale Tetanos” wereldwijd uit te roeien. Om al deze projecten te steunen en te kunnen blijven steunen, hebben wij dus regelmatig centen nodig. De reden waarom wij onze verscheidene Fundraising-organisaties hebben, namelijk:

• Wijndegustatie in het voorjaar.
  • Blue Bag Day (kledij-inzameling) in Zottegem, Brakel en Lierde na de paasvakantie.
  • Klassiek concert in het najaar.

Meer informatie over al deze initiatieven, kan je natuurlijk terugvinden hier op onze website.

Veel leesplezier!

Franky De Waele