Egmont De Musical Wijnevent 2017

Egmont De Musical

450 jaar geleden werd Graaf Egmont onthoofd. Daarom wordt 2018 het Egmontjaar in Zottegem.
Kiwanis Zottegem Egmont steunt het project Egmont De Musical, een uniek spectakel vol Zottegems jong talent.
Klik hieronder voor de website.

Wijnevent 2017

Het Wijnevent komt er weer aan! Deze keer stellen we u Spanje en de rest van Zuid-Europa voor. Verrassende ontdekkingen met een uitstekende prijs/kwaliteit. Huisbereide paella en tapas.
Noteer alvast de datum: 27 & 28 januari 2018

Over Kiwanis Zottegem-Egmont

Dank u voor uw sympathie en aanwezigheid op onze website!

Als Kiwanis Zottegem Egmont maken wij deel uit van de Internationale Kiwanis Serviceclub, die wereldwijd meer dan 320.000 leden telt. Wij vinden het namelijk onze plicht om een stuk terug te geven aan de maatschappij en ons in te zetten voor diegenen die het minder goed hebben, met in het bijzonder aandacht voor minderbedeelde kinderen lokaal en wereldwijd. Zo steunen wij reeds meerdere jaren lokale Zottegemse organisaties zoals Lichtpunt, Hartekamp, Mindervaliden, de Schoolgemeenschappen Zottegem en Brakel, en anderen. Iets verder weg van Zottegem, geven wij ook steun aan de Ziekenhuisschool UZ Gent die, met immer te beperkte middelen, onderwijs organiseert voor langdurig zieke kinderen – waaronder ook kinderen uit het Zottegemse.

Internationaal zijn wij actief o.a. in het Eliminate Project, dat er naar streeft om de “Maternale en Neonatale Tetanos” wereldwijd uit te roeien. Om al deze projecten te steunen en te kunnen blijven steunen, hebben wij dus regelmatig centen nodig. De reden waarom wij onze verscheidene Fundraising-organisaties hebben, namelijk:

• Wijndegustatie in het voorjaar.
  • Blue Bag Day (kledij-inzameling) in Zottegem, Brakel en Lierde na de paasvakantie.
  • Klassiek concert in het najaar.

Meer informatie over al deze initiatieven, kan je natuurlijk terugvinden hier op onze website.

Veel leesplezier!

Verkest Jan
Volders Jean

Verkeersveiligheid: Kiw...