BLUE BAG DAY DRIVE-THRU op 24/10/2020 BLUE BAG DAY DRIVE-THRU op 24/10/2020

BLUE BAG DAY DRIVE-THRU op 24/10/2020

We kunnen dit jaar uw kleding niet komen ophalen, maar u kan ze wel Corona-veilig bij ons brengen! Klik op het nieuwsbericht hieronder voor meer info.

BLUE BAG DAY DRIVE-THRU op 24/10/2020

Over Kiwanis Zottegem-Egmont

Dank u voor uw sympathie en aanwezigheid op onze website!

Als Kiwanis Zottegem Egmont maken wij deel uit van de Internationale Kiwanis Serviceclub, die wereldwijd meer dan 320.000 leden telt. Wij vinden het namelijk onze plicht om een stuk terug te geven aan de maatschappij en ons in te zetten voor diegenen die het minder goed hebben, met in het bijzonder aandacht voor minderbedeelde kinderen lokaal en wereldwijd. Zo steunen wij reeds meerdere jaren lokale Zottegemse organisaties zoals Lichtpunt, Hartekamp, Mindervaliden, de Schoolgemeenschappen Zottegem en Brakel, en anderen. Iets verder weg van Zottegem, geven wij ook steun aan de Ziekenhuisschool UZ Gent die, met immer te beperkte middelen, onderwijs organiseert voor langdurig zieke kinderen – waaronder ook kinderen uit het Zottegemse.

Internationaal zijn wij actief o.a. in het Eliminate Project, dat er naar streeft om de “Maternale en Neonatale Tetanos” wereldwijd uit te roeien. Om al deze projecten te steunen en te kunnen blijven steunen, hebben wij dus regelmatig centen nodig. De reden waarom wij onze verscheidene Fundraising-organisaties hebben, namelijk:

• Wijndegustatie in het voorjaar.
  • Blue Bag Day (kledij-inzameling) in Zottegem, Brakel en Lierde na de paasvakantie.
  • Klassiek concert in het najaar.

Meer informatie over al deze initiatieven, kan je natuurlijk terugvinden hier op onze website.

Veel leesplezier!

Franky De Waele