Kiwanis Zottegem Egmont organiseert haar de 29ste Klassiek Concert en brengt traditiegetrouw een programma van uitstekende kwaliteit met aandacht voor het Egmontsjaar. Het optreden van de Wit-Rus Yvan Karizna, laureaat Cello van de wereldvermaarde Koningin Elisabethwedstrijd 2017, maakt deze editie bijzonder. Van eigen bodem begroeten we terug het orkest Prima La Musica, o.l.v. Dirk Vermeulen. Tickets hier te verkijgen in online shop of bij de leden. Verdere info op onze Facebook event pagina.

Over Kiwanis Zottegem-Egmont

Dank u voor uw sympathie en aanwezigheid op onze website!

Als Kiwanis Zottegem Egmont maken wij deel uit van de Internationale Kiwanis Serviceclub, die wereldwijd meer dan 320.000 leden telt. Wij vinden het namelijk onze plicht om een stuk terug te geven aan de maatschappij en ons in te zetten voor diegenen die het minder goed hebben, met in het bijzonder aandacht voor minderbedeelde kinderen lokaal en wereldwijd. Zo steunen wij reeds meerdere jaren lokale Zottegemse organisaties zoals Lichtpunt, Hartekamp, Mindervaliden, de Schoolgemeenschappen Zottegem en Brakel, en anderen. Iets verder weg van Zottegem, geven wij ook steun aan de Ziekenhuisschool UZ Gent die, met immer te beperkte middelen, onderwijs organiseert voor langdurig zieke kinderen – waaronder ook kinderen uit het Zottegemse.

Internationaal zijn wij actief o.a. in het Eliminate Project, dat er naar streeft om de “Maternale en Neonatale Tetanos” wereldwijd uit te roeien. Om al deze projecten te steunen en te kunnen blijven steunen, hebben wij dus regelmatig centen nodig. De reden waarom wij onze verscheidene Fundraising-organisaties hebben, namelijk:

• Wijndegustatie in het voorjaar.
  • Blue Bag Day (kledij-inzameling) in Zottegem, Brakel en Lierde na de paasvakantie.
  • Klassiek concert in het najaar.

Meer informatie over al deze initiatieven, kan je natuurlijk terugvinden hier op onze website.

Veel leesplezier!

Franky De Waele