Pre-inzameling afgedankte kledij 8ste wijndegustatie weekend

Pre-inzameling afgedankte kledij

Voor zij die niet kunnen wachten tot onze jaarlijkse inzameling op 27 april '19 doen wij een pre-inzameling van 7/1 tot 27/2. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde.

8ste wijndegustatie weekend

Kom naar ons 8ste wijnfestival op 23 en 24 februari in garage BMW Meerschman te Zottegem. Dit jaar kan je wijnen uit diverse wijnstreken degusteren. Je proeft er zowel goedkopere kwalitatieve wijnen als een aantal heel exclusieve pareltjes.  En bovendien kan je tijdens of na de degustatie genieten van enkele vers bereide zuiderse tapas. Tevens maak je ook kans op een Luxury Drive (zie foto).
Toegangskaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij de leden van Kiwanis Egmont, via wijn@kiwanis-zottegem.be of online in onze shop.

Over Kiwanis Zottegem-Egmont

Dank u voor uw sympathie en aanwezigheid op onze website!

Als Kiwanis Zottegem Egmont maken wij deel uit van de Internationale Kiwanis Serviceclub, die wereldwijd meer dan 320.000 leden telt. Wij vinden het namelijk onze plicht om een stuk terug te geven aan de maatschappij en ons in te zetten voor diegenen die het minder goed hebben, met in het bijzonder aandacht voor minderbedeelde kinderen lokaal en wereldwijd. Zo steunen wij reeds meerdere jaren lokale Zottegemse organisaties zoals Lichtpunt, Hartekamp, Mindervaliden, de Schoolgemeenschappen Zottegem en Brakel, en anderen. Iets verder weg van Zottegem, geven wij ook steun aan de Ziekenhuisschool UZ Gent die, met immer te beperkte middelen, onderwijs organiseert voor langdurig zieke kinderen – waaronder ook kinderen uit het Zottegemse.

Internationaal zijn wij actief o.a. in het Eliminate Project, dat er naar streeft om de “Maternale en Neonatale Tetanos” wereldwijd uit te roeien. Om al deze projecten te steunen en te kunnen blijven steunen, hebben wij dus regelmatig centen nodig. De reden waarom wij onze verscheidene Fundraising-organisaties hebben, namelijk:

• Wijndegustatie in het voorjaar.
  • Blue Bag Day (kledij-inzameling) in Zottegem, Brakel en Lierde na de paasvakantie.
  • Klassiek concert in het najaar.

Meer informatie over al deze initiatieven, kan je natuurlijk terugvinden hier op onze website.

Veel leesplezier!

Vekeman Luc
Verkest Jan

Verkeersveiligheid: Kiw...