Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

Cliniclowns

In november 2017 vertrokken 20 enthousiastelingen naar New York om er de New York City Marathon te lopen en zij lieten zich daarbij sponsoren ten voordele van CliniClowns België.

Sommige van de 20 marathon lopers gingen die 42 km niet altijd met ‘hun goesting’  gaan lopen en zagen er zelfs wat tegenop... maar allemaal deden ze het voluit voor die kinderen in een ziekenhuis bed die daar eigenlijk dik tegen hun zin moeten liggen en daarbij veel steun hebben van het bezoek van een Cliniclown.

In dit kader heeft onze club de neef van één van onze leden, Yuri Vandenbogaerde, die deel uitmaakte van de club lopers gesteund via een donatie van € 250,-

Een druppel op een hete plaat? Alleszins niet, de 20 lopers hebben via een massa van dergelijke kleinere bedragen liefst € 112.000,- bij mekaar gekregen voor deze fantastische organisatie; als Kiwanis Egmont zijn we fier dat ook wij daarin hebben kunnen en mogen bijdragen!

Wil je ook de Cliniclowns steunen dan kan dat via hun website. Vanaf een bedrag van 40 euro krijg je een fiscaal attest om in te brengen in personen- of bedrijfsbelasting.

Schenkingen

Volta Summercamp

Verkeersveiligheid: Kiw...

Verkeersveiligheid: Kiwanis schenkt spaakreflectoren aan jonge fietsers