Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

Cliniclowns

In november 2017 vertrokken 20 enthousiastelingen naar New York om er de New York City Marathon te lopen en zij lieten zich daarbij sponsoren ten voordele van CliniClowns België.

Sommige van de 20 marathon lopers gingen die 42 km niet altijd met ‘hun goesting’  gaan lopen en zagen er zelfs wat tegenop... maar allemaal deden ze het voluit voor die kinderen in een ziekenhuis bed die daar eigenlijk dik tegen hun zin moeten liggen en daarbij veel steun hebben van het bezoek van een Cliniclown.

In dit kader heeft onze club de neef van één van onze leden, Yuri Vandenbogaerde, die deel uitmaakte van de club lopers gesteund via een donatie van € 250,-

Een druppel op een hete plaat? Alleszins niet, de 20 lopers hebben via een massa van dergelijke kleinere bedragen liefst € 112.000,- bij mekaar gekregen voor deze fantastische organisatie; als Kiwanis Egmont zijn we fier dat ook wij daarin hebben kunnen en mogen bijdragen!

Wil je ook de Cliniclowns steunen dan kan dat via hun website. Vanaf een bedrag van 40 euro krijg je een fiscaal attest om in te brengen in personen- of bedrijfsbelasting.

Klassiek concert 2017

Luxury Night 13 mei 2017