Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 
Cliniclowns

Cliniclowns

In november 2017 vertrokken 20 enthousiastelingen naar New York om er de New York City Marathon te lopen en zij lieten zich daarbij sponsoren ten voordele van CliniClowns België.

Sommige van de 20 marathon lopers gingen die 42 km niet altijd met ‘hun goesting’  gaan lopen en zagen er zelfs wat tegenop... maar allemaal deden ze het voluit voor die kinderen in een ziekenhuis bed die daar eigenlijk dik tegen hun zin moeten liggen en daarbij veel steun hebben van het bezoek van een Cliniclown.

In dit kader heeft onze club de neef van één van onze leden, Yuri Vandenbogaerde, die deel uitmaakte van de club lopers gesteund via een donatie van € 250,-

Een druppel op een hete plaat? Alleszins niet, de 20 lopers hebben via een massa van dergelijke kleinere bedragen liefst € 112.000,- bij mekaar gekregen voor deze fantastische organisatie; als Kiwanis Egmont zijn we fier dat ook wij daarin hebben kunnen en mogen bijdragen!

Wil je ook de Cliniclowns steunen dan kan dat via hun website. Vanaf een bedrag van 40 euro krijg je een fiscaal attest om in te brengen in personen- of bedrijfsbelasting.

 

Klassiek concert 2017

Klassiek concert 2017

Luxury Night 13 mei 2017

Luxury Night 13 mei 2017

Volta Summercamp

Volta Summercamp

Wijndegustatie weekend '19

Wijndegustatie weekend '19

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"