Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Wijndegustatie weekend '20

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
Spina Bifida

Spina Bifida

Spina Bifida ( open ruggetje ) is een aandoening die gekenmerkt is door het zich niet sluiten van één of meerdere wervels. Mensen met Spina Bifida hebben problemen op vlak van beweging ( motorisch ) en gevoel (sensorisch). Ze zijn aangewezen op hulpmiddelen omwille van mobiliteitsproblemen en incontinentie. 
Spina Bifida &  Hydrocephalus verbetert de kwaliteit van leven en zorg en vermindert ook de incidentie door primaire preventie. Het doel van de vereniging is oa bijdragen tot de maatschappelijke integratie, belangenverdediging, initiatieven nemen en behoefende diensten verlenen, kampen organiseren waar kinderen van 6 tot 12 jaar vaardigheden worden aangeleerd om zichzelf te verzorgen met daarna verdere opvolging, informatief tijdschrift, studiedagen, ...

 

Klassiek Concert 2013

Klassiek Concert 2013

Schenkingen

Schenkingen

Klassiek Concert 2016

Klassiek Concert 2016

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie