Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.
Spina Bifida

Spina Bifida

Spina Bifida ( open ruggetje ) is een aandoening die gekenmerkt is door het zich niet sluiten van één of meerdere wervels. Mensen met Spina Bifida hebben problemen op vlak van beweging ( motorisch ) en gevoel (sensorisch). Ze zijn aangewezen op hulpmiddelen omwille van mobiliteitsproblemen en incontinentie. 
Spina Bifida &  Hydrocephalus verbetert de kwaliteit van leven en zorg en vermindert ook de incidentie door primaire preventie. Het doel van de vereniging is oa bijdragen tot de maatschappelijke integratie, belangenverdediging, initiatieven nemen en behoefende diensten verlenen, kampen organiseren waar kinderen van 6 tot 12 jaar vaardigheden worden aangeleerd om zichzelf te verzorgen met daarna verdere opvolging, informatief tijdschrift, studiedagen, ...

 

Wijndegustatie weekend '19

Wijndegustatie weekend '19

Volta Summercamp

Volta Summercamp

Klassiek Concert 2015 "...

Klassiek Concert 2015 "Fete a la Francaise"

Filmvoorstelling 'Girl'

Filmvoorstelling 'Girl'

Blue Bag Day 2015

Blue Bag Day 2015