Wijndegustatie weekend '20 Blue Bag Day 'op afroep'

Reeds voor het 8ste jaar op rij organiseren wij ons fel gesmaakt WIJNWEEKEND. Deze editie gaat door in het weekend van 7 (van 17h - 1h) en 8 maart (van 11h - 17h) 2020, op onze vertrouwde locatie BMW garage Meerschman (Buke/Ter Kameren). Zoals steeds bieden wij een uitgebreid gamma aan diverse wijnen, uit verschillende landen en streken en dit aan een zeer aanvaardbare prijs. Vanaf 21h is er een after tasting met live muziek. Tickets (10 euro) bij de leden of op deze website.

Zien, maar vooral gezien worden

“zien, maar vooral gezien worden” is voor de zwakke weggebruikers een belangrijk credo. Kiwanis Club Zottegem Egmont trekt in dit project de kaart van Verkeersveiligheid waarbij een veilige rit met de fiets naar en van de school uiteraard een belangrijk onderdeel vormt. Deze ritten vinden traditioneel plaats op de drukste verkeersuren van de dag.
Kiwanis Zottegem zet het aspect “gezien worden” extra in de verf (letterlijk dan …) en stellen aan de leerlingen van de eerste graad van het OLV College, Campus Centrum, Grotenberge en Bevegem (in totaal handelt het om zo’n 550 leerlingen) performante en handige staafreflectoren ter beschikking. Elke leerling kreeg 2 zakjes met daarin 12 spaakreflectoren.
Het is echter wel degelijk de bedoeling om, na evaluatie van deze testcase met de scholengroep OLV College (waar ons project ook naadloos past in het  bestaande jaarlijkse verkeersproject van de 3 campussen) ook andere scholen binnen onze regio bij het project worden betrokken.

Luxury Night 13 mei 2017

Schenkingen

Klassiek concert 2014: ...

Klassiek concert 2014: Jubileumditie