Welkom op de website van Kiwanis Zottegem-Egmont
U bent momenteel niet aangemeld
Blue Bag Day 'op afroep' 30ste Klassiek Concert

Blue Bag Day 'op afroep'

Wegens het grandioze succes van onze pre-inzameling EN voor zij die de Blue Bag Day kledij inzameling op 27 april gemist hebben of reeds een nieuwe lading afgedankte kledij hebben doen wij nog een post-inzameling. Stuur ons een mail met alle informatie op kledij@kiwanis-zottegem.be en wij zorgen voor een snelle en correcte ophaling van uw kledij in de regio Zottegem/Brakel/Herzele/Lierde. Andere regios mits grote(re) volumes.

30ste Klassiek Concert

Op Vrijdag 11 oktober om 20h30 zorgen wij terug voor de hoogmis van de klassieke muziek in de Dekenale kerk te Zottegem. Dit jaar hebben we 2 absolute toppers kunnen engageren: Liebrecht Vanbeckevoort (laureaat Koningin Elisabethwedstrijd 2007) en Severin von Eckardstein (winnaar Koningin Elisabethwedstrijd 2003). Samen brengen zij een piano duo concert op twee Steinway concertvleugels met muziek van Mozart, Tjaikovski, Saint-Saëns en Rachmaninov. Kaarten (50 euro/persoon) te verkrijgen bij de leden of onze online shop.

 
Zien, maar vooral gezien worden

Zien, maar vooral gezien worden

“zien, maar vooral gezien worden” is voor de zwakke weggebruikers een belangrijk credo. Kiwanis Club Zottegem Egmont trekt in dit project de kaart van Verkeersveiligheid waarbij een veilige rit met de fiets naar en van de school uiteraard een belangrijk onderdeel vormt. Deze ritten vinden traditioneel plaats op de drukste verkeersuren van de dag.
Kiwanis Zottegem zet het aspect “gezien worden” extra in de verf (letterlijk dan …) en stellen aan de leerlingen van de eerste graad van het OLV College, Campus Centrum, Grotenberge en Bevegem (in totaal handelt het om zo’n 550 leerlingen) performante en handige staafreflectoren ter beschikking. Elke leerling kreeg 2 zakjes met daarin 12 spaakreflectoren.
Het is echter wel degelijk de bedoeling om, na evaluatie van deze testcase met de scholengroep OLV College (waar ons project ook naadloos past in het  bestaande jaarlijkse verkeersproject van de 3 campussen) ook andere scholen binnen onze regio bij het project worden betrokken.

 

Blue Bag Day

Blue Bag Day

Volta Summercamp

Volta Summercamp

Schenkingen

Schenkingen

Blue Bag Day 2015

Blue Bag Day 2015

Academische Zitting

Academische Zitting