30ste Klassiek Concert Blue Bag Day 'op afroep'

Zien, maar vooral gezien worden

“zien, maar vooral gezien worden” is voor de zwakke weggebruikers een belangrijk credo. Kiwanis Club Zottegem Egmont trekt in dit project de kaart van Verkeersveiligheid waarbij een veilige rit met de fiets naar en van de school uiteraard een belangrijk onderdeel vormt. Deze ritten vinden traditioneel plaats op de drukste verkeersuren van de dag.
Kiwanis Zottegem zet het aspect “gezien worden” extra in de verf (letterlijk dan …) en stellen aan de leerlingen van de eerste graad van het OLV College, Campus Centrum, Grotenberge en Bevegem (in totaal handelt het om zo’n 550 leerlingen) performante en handige staafreflectoren ter beschikking. Elke leerling kreeg 2 zakjes met daarin 12 spaakreflectoren.
Het is echter wel degelijk de bedoeling om, na evaluatie van deze testcase met de scholengroep OLV College (waar ons project ook naadloos past in het  bestaande jaarlijkse verkeersproject van de 3 campussen) ook andere scholen binnen onze regio bij het project worden betrokken.

Klassiek concert 2017